BRASOV » Brasov » Pensiunea RESIDENCE HIRSCHER 

Pensiunea RESIDENCE HIRSCHER
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
    
     
Capacitate pentru 30 locuri in 16 camere.

Descriere Pensiunea RESIDENCE HIRSCHER

Residence Hirscher se bucură de o locație liniștită la poalele Muntelui Tâmpa, în centrul istoric al Brașovului, la numai 200 m de Piața Sfatului, Biserica Neagră și strada Republicii. A fost construită în 1847 sub numele de "Casa Iordache David". Deși locația este situată într-o clădire monument istoric, beneficiază totodată de facilități specifice timpurilor moderne. Residence Hirscher a fost renovată în perioada 2017-2018 din dorința de a le oferi oaspeților săi confort și servicii de înaltă clasă. Astfel, pensiunea propune turiștilor un sejur de vis, la poalele muntelui Tâmpa, punând la dispoziția acestora 13 camere duble, 2 camere single și un apartament.

Residence Hirscher oferă camere moderne, mobilate luxos, atât pentru sejururi scurte și cât și pentru perioade mai lungi. Oaspeții noștri au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de camere adaptate nevoilor fiecăruia: camere duble de lux, camere duble standard, cu paturi duble și matrimoniale, camere single sau chiar un apartament, potrivit pentru o familie.
Camerele noastre sunt confortabile și mobilate cu gust, cu un interior elegant. Fiecare unitate are o baie privată, dotată cu halate de baie și uscător de păr.
Toate camerele sunt dotate cu minibar, telefon, TV, canale prin cablu, internet de mare viteză gratuit. Accesul la camere se face cu ușurință prin existența unui lift.
Departamentul Housekeeping este prezent zilnic pentru a asigura curățenia și  pentru a oferi o experiență plăcută turiștilor.
Oferim oaspeților noștri asistență de 24 de ore pe zi, un punct de internet și ziare locale.

Oaspeții se pot bucura de micul dejun în fiecare zi la restaurantul Era Ora, situat la 100 m distanță.  Multe alte restaurante și magazine sunt în imediata apropiere.

Căutați un loc confortabil în centrul istoric al Brașovului ?! Bucurați-vă de serviciile noastre!

Facilitati Pensiunea RESIDENCE HIRSCHER

  Accepta Animale
  Acces La Bucatarie
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Pat Bebe
  Plata Cu Cardul
  Seif La Receptie

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna