BRASOV » Brasov » Pensiunea OFFICE 

Pensiunea OFFICE
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 24 locuri in 12 camere.

Descriere Pensiunea OFFICE

Pensiunea Office, cunoscuta de multi in trecut si ca Villa' Office', situata pe Str. Avram Iancu, in apropierea centrului turistic al Brasovului, a atratiilor turistice (paradisul Acvatic, etc) si a partiilor, pe de o parte, si a Institutiilor Superioare de invatamant ( Univ. Transilvania - chiar sub colina, Univ. Spiru Haret - str. Turnului, caminele studentesti, Academia Fortelor Aeriene) pe de alta, va ofera spre inchiriere camere, suite, garsoniera si apartament intr-o vila moderna si noua, la cele mai ieftine tarife din zona (garantat! ) pe perioade scurte sau mai indelungate (ideal pentru studenti, perechi, muncitori sau persoane in tranzit pana se muta, 'vezi in josul paginii: oferta speciala') si in care va puteti bucura de o sedere placuta in una din cele 10 camere (pana la 24 de locuri) :
5 camere duble, dintre care 3 cu pat matrimonial si 2 cu doua paturi)
- 2 suite mari cu pat dublu si canapea extensibila pentru inca 3 sau 4 persoane,
- 1 garsoniera cu pat dublu si canapea extensibila pentru inca o persoana
- 1 apartament cu 2 camere pentru 5-6 persoane (2 paturi in fiecare camera + o canapea extensibila),
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie si mobilier nou si modern, cu birou de lucru, internet, televizor Lcd ,cablu.
Pentru tarifele exacte la toate tipurile de camere va recomandam sa downloadati fiserul din sectiunea 'camere si Tarife'.

Curatenia in vila si camere se face zilnic, parcarea interioara supravegheata este gratuita, accesul wireless la internet este gratis, accesul la bucatarioara cu frigider, aragaz, vesela, cuptor cu microunde.

Imobilul nostru nou se gaseste langa centrul vechi al Brasovului, in apropierea punctelor turistice importante din Brasov cum ar fi:
- la cateva minute cu masina de Univ. Spiru Haret si Transilvania, de Casa Sperantei (hospice)
- la 1, 6 Km (aprox. 4 minute cu masina si 20-25 minute pe jos) de centrul turistic: Piata Sfatului, Biserica Neagra (detine cea mai mare orga de pe continent), Strada Sforii ( probabil cea mai ingusta strada de pe continent)
- la capatul strazii pe care ne gasim veti intalnii: Primaria, Tribunalul, Universitatea Transilvania
- Pe strada Avram Iancu se gaseste in apropiere de pensiune renumitul Restaurant Casa Tudor, specializat in gratar romanesc dar si delicatese internationale, care face parte din grupul Sergiana (va putem oferi 10% discount la oricare dintre restaurantele grupului- intrebati la sosire)
- la 1, 5 km de iesirea spre partii si Poiana Brasov
- la 3 minute cu masina de Paradisul Acvatic (strada paralela)
Si aproape de punctele de acces: Gara si Autogara ei , Autogara 2 spre Bran si dinspre nord (la 3 minute pe jos).

Alte servicii:
- Parcare interioara gratuita,
- Internet wireless,
- Curte cu gazon si terasa
- Bucatarie cu frigider pentru folosinta comuna,


Nu asteptati pana in ultimul moment si nu va mirati ca nu mai sunt locuri!

Toate rezervarile se fac doar pe baza de avans de 50% care se depune in termen de 24 de ore de la efectuarea rezervarii telefonice si a confirmarii disponibilitatii de catre noi.
Pentru plata in avans va rugam ca dupa confirmarea rezervarii sa depuneti 50% din suma totala in unul din conturile care vi se va transmite telefonic.

Facilitati Pensiunea OFFICE

  Acces La Bucatarie
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara