BRASOV » Brasov » Pensiunea AMBIENT » Oferte speciale

Raspunderea pentru realitatea ofertelor speciale furnizate in acesta pagina revine exclusiv proprietarului unitatii de cazare. In cazul in care observati o neregula la datele afisate sau daca ele nu corespund cu realitatea, va rugam sa ne contactati sau sa folositi pagina destinatata pentru parerea turistilor, unde puteti sa va exprima opinia. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu proprietarul la telefon, completati si formularul de rezervare cazare care ajunge si in e-mail-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa.

Oferta Revelion 2019 ( 01.10.2018 - 31.12.2018 )

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate in perioada 26.12.2018 - 03.01.2019:

Cameră single 3*, tarif 50 euro/noapte
Cameră dublă  3*, tarif 95 euro/noapte
Apartament (dormitor + living) 3*, tarif 120 euro/noapte
Apartament deluxe 3* (2 dormitoare + living), tarif 160 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzînd toate taxele, acces internet în cameră şi wireless in spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Copiii sub 8 ani beneficiază de gratuitate la cazare. Peste 8 ani se percepe o taxă de 15 euro / noapte pentru patul adițional.

Vă invităm să petreceți cu intensitate maximă seara dintre ani la Resort Ambient ( localizat în imediata vecinătate a Brașovului ) cu bucate alese, muzică de calitate, distracție, voie bună, artificii și surprize pentru mici și mari .  
Cu o amplasare perfectă chiar în inima Transilvaniei și intr-un decor de neuitat, locația de evenimente Resort Ambient, devine gazda perfectă
Petrecerea de Revelion este la tariful de 115 euro/pers incluzând de asemenea, transferul dus - intors la locatie .

Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.

Sejurul minim este de 3 nopti.  
Pentru rezervări se va achita un avans de 100% până la data de 15.11.2018  rezervarea devenind astfel nereturnabilă.

Oferta Craciun 2018 ( 01.10.2018 - 24.12.2018 )

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 23.12.2018 - 26.12.2018:

Cameră dublă standard 3*, tarif 57 euro/noapte
Apartament 3*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 72 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Locația ideală unde cei mici pot să participe la împodobirea bradului, pot să-l intalnească pe Moș Crăciun care cu sigurantă va găsi daruri pe toate gusturile. Cei mari se pot bucura în jurul unui foc de tabără de o țuică și un vin fiert cu scortișoară, de purceluș la protap precum și de tradiționalele preparate pregătite în bucătăria noastră. Nu vor lipsi colindătorii din zonă, dansurile populare și muzica live cu Ansamblul "Esspresiv Brasov",  care vă va cânta și încânta cu portul și cu tradițiile românești.

Astfel, Cina bufet din seara de Ajun precum și Petrecerea de Craciun din ziua de 24 decembrie se vor desfășura la Resort Ambient, aflat în imediata vecinătate și are tariful de 60 euro/persoana, cu bauturi incluse .