BRASOV » Brasov » Hotelul RESIDENCE CENTRAL ANNAPOLIS 

Hotelul RESIDENCE CENTRAL ANNAPOLIS
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
     
     
Capacitate pentru 48 locuri in 22 camere.

Descriere Hotelul RESIDENCE CENTRAL ANNAPOLIS

RESIDENCE CENTRAL ANNAPOLIS ofera cazare in Brasov, mai exact, cazare in centrul istoric al Brasovului, vis-a vis de Biserica Neagra, la doar 5 minute de mers pe jos pana la cele mai importante atractii turistice si istorice cum ar fi: strada Sforii, Poarta Schei, Casa Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterina, Muzeul judetean de istorie .
Cazarea in Brasov, la Residence Central Annapolis, a oaspetilor se face in camere si apartamente, toate minutios si elegant aranjate, fiind dotate cu tot ce este necesar pentru a putea veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri.
Cladirea dateaza din anul 1909, fiind o autentica dovada a stilului Art Nouveau/Jugenstill, camerele ei pastrand si astazi elementele originale precum fatada, mozaicul, semineele, parchetul, candelabrele sau obiectele de mobilier.
Locatia excelenta, chiar in centrul istoric al Brasovului, va permite ca pe perioada sejurului dvs la Brasov, sa va deplasati doar pe jos, catre toate obiectivele turistice.
In imediata apropiere se afla restaurante cu specific romanesc si international, baruri, terase, fast food-uri, autoserviri, cofetarii, gelaterii, magazine alimentare, cluburi de noapte.

Facilitati Hotelul RESIDENCE CENTRAL ANNAPOLIS

  Accepta Animale
  Bar
  Cablu Tv In Living
  Fax
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Masaj
  Plata Cu Cardul
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Spalatorie
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara