BRASOV » Brasov » Hotelul RESIDENCE AMBIENT » Oferte speciale

Raspunderea pentru realitatea ofertelor speciale furnizate in acesta pagina revine exclusiv proprietarului unitatii de cazare. In cazul in care observati o neregula la datele afisate sau daca ele nu corespund cu realitatea, va rugam sa ne contactati sau sa folositi pagina destinatata pentru parerea turistilor, unde puteti sa va exprima opinia. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu proprietarul la telefon, completati si formularul de rezervare cazare care ajunge si in e-mail-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa.

Oferta Revelion 2019 ( 01.10.2018 - 31.12.2018 )

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 26.12.2018 - 03.01.2019.

Residence Ambient - www.residenceambient.ro - apartamente si camere în regim hotelier cu bucătărie comună:

Cameră dublă, tarif 80 euro/noapte
Apartament (dormitor + living), tarif 95 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzînd toate taxele, acces internet, şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Micul dejun este asigurat opțional contra cost la tariful de 4 euro / persoană pentru mic dejun continental sau 6 euro / persoană pentru mic dejun bufet.
Parcarea se poate asigura contra cost in faţa uniţătii la tariful de 3.5 euro / noapte.

Vă invităm să petreceți cu intensitate maximă seara dintre ani la Resort Ambient ( localizat în imediata vecinătate a Brașovului ) cu bucate alese, muzică de calitate, distracție, voie bună, artificii și surprize pentru mici și mari .  
Cu o amplasare perfectă chiar în inima Transilvaniei și intr-un decor de neuitat, locația de evenimente Resort Ambient, devine gazda perfectă
Petrecerea de Revelion este la tariful de 115 euro/pers incluzând de asemenea, transferul dus - intors la locatie .

Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.

Sejurul minim este de 4 nopți.  
Pentru rezervări se va achita un avans de 100% până la data de 15.11.2018 rezervarea devenind astfel nereturnabilă.

Oferta Craciun 2018 ( 01.10.2018 - 24.12.2018 )

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 23.12.2018 - 26.12.2018:

Cameră dublă standard 3*, tarif 42 euro/noapte
Apartament 3*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 52 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, acces la bucătărie complet utilată și saloane de servire a mesei şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Opțional vă oferim micul dejun bufet în cadrul Pensiunii Ambient la tariful de 6 euro/persoană/zi.

Locația ideală unde cei mici pot să participe la împodobirea bradului, pot să-l intalnească pe Moș Crăciun care cu sigurantă va găsi daruri pe toate gusturile. Cei mari se pot bucura în jurul unui foc de tabără de o țuică și un vin fiert cu scortișoară, de purceluș la protap precum și de tradiționalele preparate pregătite în bucătăria noastră. Nu vor lipsi colindătorii din zonă, dansurile populare și muzica live cu Ansamblul "Esspresiv Brasov",  care vă va cânta și încânta cu portul și cu tradițiile românești.

Astfel, Cina bufet din seara de Ajun precum și Petrecerea de Craciun din ziua de 24 decembrie se vor desfășura la Resort Ambient, aflat în imediata vecinătate și are tariful de 60 euro/persoana, cu bauturi incluse .
Copiii <6 ani beneficiază de gratuitate. Copii între 7 și 14 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.
Pentru oaspeții cazați în Brașov se asigură transport dus – întors (5 euro/pers).

Sejurul minim este de 2 nopti.  
Pentru rezervări se va achita un avans de 50% la data rezervarii urmand ca diferenta să fie achitată pană la data de 01.11.2018. Avansul achitat nu se restituie în cazul anulării rezervării.