BRASOV » Brasov » Hotelul CASA MURESAN 

Hotelul CASA MURESAN
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
     
    
Capacitate pentru 70 locuri in 46 camere.

Descriere Hotelul CASA MURESAN

Hotel Casa Muresan Brasov este amplasat intr-o zona centrala si linistita a orasului, cu patrimoniu turistic imens si bogat la numai citeva minute atat de Gara Brasov cat si de centrul vechi al orasului, unde puteti beneficia de o buna cazare.

Hotel Casa Muresan Brasov vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de cazare si de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra un succes. Fie ca vizitati orasul Brasov, sau aveti de organizat conferinte ori intalniri de afaceri, va stam la dispozitie cu 35 de camere de cazare.

Dotarile camerelor de cazare se ridica la rangul unei unitati de 3 stele, la care Hotel Casa Muresan Brasov este clasificat, avand sistem electronic de inchidere si deschidere a usii, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, minibar, cablu TV, internet gratuit, telefon international, seif, balcon si room-service.

De asemenea intr-o ambianta placuta si pregatiti cu o echipa profesionista, Hotel Casa Muresan Brasov va astepta la Restaurantul nostru care va ofera o gama larga de specialitati culinare atent pregatite, pentru a va incanta gusturile.

Daca planificati un eveniment business sau cazare, Hotel Casa Muresan Brasov se va dovedi a fi gazda dumneavoastra in obtinerea succesului, venindu-va in ajutor cu cele 2 sali de conferinta de 120 respectiv 40 de locuri, ambele fiind echipate cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, sonorizare si internet wireless.

Facilitati Hotelul CASA MURESAN

  Accepta Animale
  Bar
  Cutie De Valori
  Fax
  Frigider In Vila
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Jacuzzi
  Living
  Masaj
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Schimb Valutar
  Seif La Receptie
  Teren De Sport

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara