BRASOV » Brasov » Casa REIMS 

Casa REIMS
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 17 locuri in 8 camere.

Descriere Casa REIMS

O locație nouă în centrul istoric al Brașovului. Începând cu 1 martie 2014. În Brașov, la 2 minute de strada Republicii și de aleea de promenadă de sub Tâmpa. O clădire care conservă istoria, în spatele căreia se vede zidul Cetății Brașovului de altădată. Designul este în concordanță cu conceptul de păstrare a istoriei clădirii. Pensiune cochetă. Administrată de o familie care pune suflet în ceea ce face. Merită să vă opriți aici, să trăiți experiența de a fi un client al acestei pensiuni.

Casa Reims își întâmpină într-o atmosferă caldă și prietenoasă toți oaspeții care apreciază conceptul vechilor case care conservă istoria. La un minut de principalul bulevard pietonal cu magazine, cafenele și restaurante și la doar câțiva pași de aleea de sub Tâmpa (zona de promenadă), pensiunea oferă vedere spre munte de la ferestrele fiecărei camere. Casa Reims s-a deschis recent, în martie 2014.

Este amplasată lângă principalul centru comercial al orașului, aproape de supermarket și de toate magazinele. Camerele sunt spațioase și inspiră ideea de istorie prin ramele care creează tablouri din cărămizile zidurilor pensiunii.

Facilitati Casa REIMS

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Sala De Mese

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara