BRASOV » Brasov » Apartamentul KRISTIN 

Apartamentul KRISTIN
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 21 locuri in 6 camere.

Descriere Apartamentul KRISTIN

Centru Istoric Apartamente Kristin este o unitate de cazare spaţioasă în sistem self-catering situată în centrul oraşului Braşov. Oferă acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea se află la 200 de metri de Piaţa Sfatului şi la 300 de metri de Biserica Neagră. Apartamentul dispune de 2 dormitoare, un living spatios cu 2 canapele extensibile, este aproape de toate obiectivele turistice, de magazine alimentare, baruri si terase.

Apartamentul oferă TV cu ecran plat şi o bucătărie bine utilată, cu frigider şi cuptor. Baia modernă este dotată cu cabină de duş.

Distante fata de punctele de interes turistic: Piaţa Sfatului 0,2 km, Târgul de Crăciun din Braşov 0,2 km, Biserica Neagră 0,3 km, Bulevardul Republicii 0,4 km, Muzeul de Artă 0,4 km, Bastionul Fierarilor 0,4 km, Strada Sforii 0,4 km, Sinagoga 0,5 km, Facultatea de Medicina – 'Universitatea Transilvania' 0,6 km, Telecabina Tâmpa 0,6 km .
Distante fata de cele mai populare atracții: Paradisul Acvatic 3,3 km, Casino Vesuvius 4,8 km, Parc Aventura Braşov 5 km, Bradul Ski Slope 6,4 km, Telecabina Capra Neagra 6,4 km, Drumul Roșu Ski Slope 6,9 km, Telecabina Kanzel 6,9 km, Telecabina Postavarul 6,9 km, Partia de schi Sulinar 7,7 km Partia Subteleferic 7,8 km.

Vila Kristin 3 se situeaza in cartierul Schei al Brasovului, zona mirifica, incarcata de istorie. Cartier inconjurat de padure, Scheiul este un punct de plecare catre obiective reprezentative ale Brasovului.
Centrul Istoric, Biserica Neagra Sinagoga; Strada Sfori se afla la 4 minute cu masina. Toate punctele turistice sunt foarte aproape de locatie.
La un Km de mers pe jos se afla zona cunoscuta Pietrele lui Solomon si drumul spre Poiana Brasov.

Pietrele lui Solomon se afla la 1 km de unitate, de unde incep si drumul vechi si drumul forestier catre Poiana Brasov. La 10 minute de mers pe jos se gasete Piata Unirii cu prima scoala romaneasca, restaurante si punct de plecare spre varful Tampa. La 4 minute cu masina si maxim 15 minute de mers pe jos se gaseste biserica Neagra si Piata Sfatului, cat si principalele bastioane ale cetatii.

Vila Kristin 3 dispune 5 camere fiecare cu baie proprie si tv, un living la mansarda, o zona separata unde se afla bucataria si sala de mese. In acest loc este permis fumatul.
Avem 2 curti, amenajate in stil toscan. Prima dispune de un foisor de unde priveliste este spre muntii inconjuratori si spre oras.
A doua curte se afla in spatele casei, este terasata, si dispune de banci, mese si foisor. De aici turistii pot admira Scheiul in toata splendoarea lui, panorama fiind deosebita.

Facilitati Apartamentul KRISTIN

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna