BRASOV » Bran » Pensiunea CURTEA BRANEANA 

Pensiunea CURTEA BRANEANA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
   
Capacitate pentru 16 locuri in 8 camere.

Descriere Pensiunea CURTEA BRANEANA

PENSIUNEA "CURTEA BRANEANA" este situata in comuna Bran la o distanta de 1 km de Castelul Bran.

PENSIUNEA CURTEA BRANEANA este compusa din sala de mese cu o capacitate de 40 locuri cu semineu si ferestre foarte mari de unde se poate vedea padurea din preajma pensiunii si un separeu cu o capacitate de 10 locuri.
Cele 9 camere sunt structurate pe doua nivele, fiecare camera are grup sanitar propriu, apa calda permanent, tv cablu, balcon.
La demisol se afla sala de conferinta cu o capacitate de 30 locuri cu grup sanitar si o sala de agrement cum masa de ping pong, masa de remy si carti de joc unde turistii isi pot petrece timpul liber.In curte se afla un gratar, leagan si loc de joaca pentru copii.

Pensiunea este amplasata in mijlocul unei teren de aprox 15000 mp intr-un cadru natural exceptional, astfel incat din orice parte a pensiunii privesti muntele se afla in fata ta, oferind astfel turistilor sositi din orasele aglomerate, o adevarata lume de vis, cu multa verdeata si aer curat. Ce isi poate dorii mai mult un turist sosit la o pensiune agroturistica decat sa stea in mijlocul naturii sa auda mieluseii zbierand de la ferma din apropierea pensiunii. Intruchiparea satului de munte romanesc, a unei gospodarii taranesti, unde se coseste si se lucreaza fanul manual nu mecanizat, activitati la care pot participa si turistii cazati in pensiune imbinat cu confortul oferit in Pensiunea CURTEA BRANEANA pot reprezenta locul perfect pentru o vacanta in mijlocul naturii.

Ca puncte de atractie din zona putem amintii Castelul Bran, Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnov , Pestera Rasnov , precum si trasee montane pentru grupuri organizate dornice sa mearga in muntii Bucegi unde se face un popas la stana familiei unde se poate servii un bulz ciobanesc pe jar.

Facilitati Pensiunea CURTEA BRANEANA

  Cablu Tv In Living
  Ferma Proprie
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Livada
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Ping-Pong
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Sanie Cu Cai
  Semineu
  Terasa
  Teren De Sport

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara