BOTOSANI » Botosani » Pensiunea BIANCA 

Pensiunea BIANCA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
    
      
Capacitate pentru 52 locuri in 17 camere.

Descriere Pensiunea BIANCA

Ne-am gandit sa iti intoarcem serviciul si sa venim si noi in vizita. Daca locuiesti in Botosani te poti bucura de atmosfera de la mama acasa si la tine acasa.

Pensiunea Bianca va pune la dispozitie serviciul de livrari la domiciliu. Comenzile se fac la numerele de telefon ale restaurantului. Timpul de livrare va fi precizat telefonic si variaza in functie de comanda, zona de livrare si conditiile meteo si de trafic. Pentru comenzile la domiciliu plata nu se poate face cu card bancar.

Deasemenea, pentru orice eveniment din viata dumneavoastra, receptii, aniversari, banchete, sfintiri, zile onomastice, praznice, pomeniri sau comemorari, va stam la dispozitie cu toata logistica de care aveti nevoie precum si cu un personal pregatit celor mai exigente cerinte.

Pensiunea Bianca din Botosani va ofera cele mai mici preturi din oras! La noi gasiti mancaruri rafinate si o atmosfera relaxanta intr-un cadru intim si linistit. Week-end-uri, vacante si concedii, banchete, cocktail-uri, mese festive, excursii, drumetii, seri cu specific traditional.

Facilitati Pensiunea BIANCA

  Accepta Animale
  Bar
  Fax
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Mese
  Schimb Valutar
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna