HUNEDOARA » Banpotoc » Pensiunea VILA CASTELUL MARIA 

Pensiunea VILA CASTELUL MARIA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
    
   
Capacitate pentru 12 locuri in 4 camere.

Descriere Pensiunea VILA CASTELUL MARIA

Chiar din basm au rasarit aceaste ziduri grele din piatra, sunt vechi si au adunat în ele atâtea povesti, pâna când au devenit adapost pentru zâne sau pentru noi, fericitii muritori.

3 apartamente spatioase si o camera romantica in turn sunt pregatite  sa va primeasca oferindu-va confort si intimidate.

Dar ceea ce este intradevar ceva special  este gradina, cu mult verde, flori, livada, leagane si mese asezate in gradina in asa fel in cat sa aveti cat mai multa intimidate.

Mese  traditionale romanesti, mancaruri vanatoresti sau meniuri pentru lacto-vegetarieni, ceai si prajituri de casa   toate va pot astepta cu conditia ca dumneavoastra sa le alegeti si sa le comandati din timp. In zilele frumoase se pot servi in gradina sau pe terasa acoperita iar pentru zilele friguroase cele doua saloane cu semineu si lumina lumanarilor pot sa va faca sa uitati de timp.

La noi sunteti inconjurat de verde si liniste  dar  la doar 10 minute de drumul national DN7  de unde puteti porni in toate directiile, pentru a vizita zona sau pentru a va urmari  propia afacere. Aveti la dispozitie, parcare in incinta, internet wireless gratuit, inchiriere salon pentru sedinte grup rastrans, posibilitate de a plati cu card VISA, Mastercard, roomservice intre orele 07.00-23.00. In apartamente exista birou si minibar, semnal Vodafone, Orange, Cosmote  asa ca nu sunteti cu totul pierduti desi atat de izolati de ceea ce inseamna freamatul citadin.

Iar daca faceti lungul drum spre occident sau va intoarceti din alte tari  din vest un popas este bine venit, chiar daca nu suntem la sosea suntem la doar 7 km de DN7, este un motiv in plus sa va incarcati bateriile cu un somn odihnitor intr-o admosfera de poveste. Faceti din fiecare moment ceva unic si special pentru a simtiti ca viata merita traita.

Facilitati Pensiunea VILA CASTELUL MARIA

  Bar
  Cablu Tv In Living
  Fax
  Ferma Proprie
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Livada
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Ping-Pong
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Semineu
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna