VALCEA » Baile Olanesti » Pensiunea IULIA STAR 

Pensiunea IULIA STAR
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
    
Capacitate pentru 36 locuri in 18 camere.

Descriere Pensiunea IULIA STAR

Pentru un iubitor de natura Pensiunea Iulia Star Olanesti este locul ideal. Situata la doi pasi de centrul statiunii Baile Olanesti, pe un drum care urca spre Manastirea Frasinei, intr-un cadru de poveste, inconjurata de padure si creste deluroase, cu o priveliste inspre munte de pe terasa pensiunii, te opresti inevitabil sa respiri aerul curat, ozonat, sa te bucuri de frumusetiile statiunii vazute de sus, sa faci fotografii! Iulia Star

Pensiunea te intampina cu mult gust si eleganta, cu un parculet desprins parca din povestiile copiilor, in timp ce lumina soarelui patrunde prin ferestrele restaurantului care iti da un sentiment cald, primitor! Cazarea la Pensiunea Iulia Star Olanesti se face in camere mari, cu balcoane orientate spre munte, din care poti savura venirea diminetii!

Va invitam cu drag sa fiti oaspetii nostrii in orice anotimp!

Pensiunea Iulia Star - Cazare Olanesti este un excelent punct de plecare catre traseele turistice din imprejurimi. Astfel la numai 3 Km de pensiune se afla Manastirea Frasinei, accesibila cu usurinta in orice anotimp, pe un drum usor de parcurs si de persoanele varstnice.

Facilitati Pensiunea IULIA STAR

  Bar
  Fax
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Fitness
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara