BIHOR » Baile Felix » Pensiunea VILA GEST 

Pensiunea VILA GEST
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
     
    
Capacitate pentru 24 locuri in 8 camere.

Descriere Pensiunea VILA GEST

Situata aproape de centrul statiunii, de stranduri si de Spitalul de Recuperare Baile Felix cu 4 proceduri gratuite / 10 zile,
Vila Gest ofera mult spatiu verde, confort si relaxare in camere spatioase, stil rustic.

FACILITATI : PARCARE in incinta pensiunii, mult spatiu verde, loc de joaca pentru copii, TERASE, amenajat GRATAR, bucatarie utilata, INTERNET wireless GRATUIT in perimetrul pensiunii, PESCUIT de agrement (iarna PATINOAR rustic)

PRETURI CAZARE EXTRASEZON
camera DUBLA la pretul de 60 lei, are pat matrimonial, baie in camera, tv, este la etajul 2 al vilei
camera DUBLA mai spatioasa la pretul de 80 lei, are pat matrimonial, baie in camera, tv, frigider, balcon si are pe palier o bucatarie la dispozitia turistilor
camera DUBLA mai spatioasa la pretul de 100 lei, are pat matrimonial, baie in camera, tv, frigider, balcon si aer conditionat

camera TRIPLA la pretul de 70 lei, are pat matrimonial +pat adult, baie in camera , tv, este la etajul 2 al vilei
camera TRIPLA mai spatioasa la pretul de 90 lei, are pat matrimonial + pat adult, baie in camera, tv, frigider, balcon si are pe palier o bucatarie la dispozitia turistilor
camera TRIPLA mai spatioasa la pretul de 110 lei, are pat matrimonial + pat adult, baie in camera, tv, frigider, balcon si aer conditionat

Rezervare certa - se face prin achitarea anticipata a jumatate din pretul de cazare la RAIFFEISEN BANK cont IBAN  RO26 RZBR 0000 0600 1516 8203 ORADEA .Dupa depunere, va rog sa ne comunicati acest lucru la telefon 0740926211 sau prin email .
In cazul in care nu doriti o rezervare certa, ne puteti contacta telefonic cu cateva zile inainte de inceperea sejurului, iar atunci, va putem preciza daca mai avem camere libere si ce tip camere sunt disponibile

IN APROPIEREA PENSIUNII:
STRANDURI cu apa termala, centrul statiunii, RESTAURANTE cu specific romanesc, unguresc sau italian
La aprox. 200m se afla piscina acoperita de la Hotel President (bazin mare cu apa termala, jacuzzi, sauna uscata si umeda, masa ping-pong, aparate fitness, existand varianta unui abonament de 3 zile la tariful este 15 lei/persoana/zi) cu program de noapte (pana la ora 02.00).

De asemenea a revenit sistemul de abonamente la strandul Apollo si strandul Felix respectiv : intrare adult – 15 lei/zi in loc de 25 lei.

TRATAMENT:
Spitalul de recuperare Baile Felix are cea mai complexa baza de tratament din statiune si va ofera kinetoterapie si tratament de specialitate ambulator (cu un bilet de trimitere de la doctorul de familie si o adeverinta care atesta faptul ca sunteti platitor de CAS puteti beneficia si anul acesta de 4 proceduri gratuite timp de 10 zile, telefon informatii spital 0259318108 ).

In statiune gasiti magazine si piete alimentare de unde va puteti face cumparaturile precum si magazine cu souvenir-uri.

La aprox 200m se afla baza hipica "Manej Cavallino", care ofera posibilitatea de a face plimbari cu trasura si plimbari calare (pe cai sau ponei pentru copii sub 5 ani).

Din Baile Felix se organizeaza saptamanal excursii la Budapesta (aprox 120lei/persoana) si Viena (100euro/persoana).

RAFTING (pentru grupuri de minim 6 persoane): la cerere organizam ture de rafting pe Crisul Repede-30 km cu echipa extreme-zone-adventure.

PAINT BOL: Un pachet starter = 20 RON / persoana, acest pachet continand echipamentul de protectie, arma de paintball cu butelia de CO2 plina si 100 de bile.

Facilitati Pensiunea VILA GEST

  Acces La Bucatarie
  Atv
  Echitatie
  Fax
  Ferma Proprie
  Foisor In Curte
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Livada
  Loc De Joaca
  Masaj
  Parcare
  Ping-Pong
  Rau In Curte
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Terasa
  Teren De Sport
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna