BIHOR » Baile Felix » Hotelul AMI 

Hotelul AMI
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
      
Capacitate pentru 60 locuri in 30 camere.

Descriere Hotelul AMI

Aflata la 6 km de Oradea, Baile Felix este cea mai mare statiune balneara permanenta din Romania.
Facilitatile statiunii permit tratarea cu succes a reomatismului si a afectiunilor ginecologice, neurologice iar bazele medicale dispun de instalatii specifice pentru tratarea afectiunilor.

Daca doriti sa va petreceti vacanta, fie pentru distractie sau pentru a va trata la Baile Felix, Hotelul Ami va asteapta cu servicii de 3 stele.

Beneficiati de restaurant , o sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri , proiector , panou de protectie, internet de mare viteza si echipament de traducere iar pentru calatorie gazdele hotelului va pun la dispozitie transport la aeroport , taxi, limuzina, inchirieri de masini si o parcare pazita de 20 de locuri.

Hotelul Ami  dispune de 60 de locuri de cazare in 30 de camere . Fiecare camera avand aer conditionat, frigider, baie, uscator de par, radio, TV, internet, mobilier ultra-modern, saltele ortopedice, balcon.

Profesionalismul , eleganta , creativitatea , amabilitatea , bunul gust, toate acestea va asteapta in restaurantul hotelului Ami pentru a gusta cea mai buna mancare.

Va asteptam cu drag!

Facilitati Hotelul AMI

  Bar
  Cablu Tv In Living
  Fax
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara