ARAD » Arad » Pensiunea BELLA 

Pensiunea BELLA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
    
Capacitate pentru 22 locuri in 10 camere.

Descriere Pensiunea BELLA

Pensiunea Bella este situata in Arad, Calea Radnei, nr. 201. Pensiunea vine in intampinarea turistilor cu camere pentru una, doua, trei sau patru persoane. Dacă ești în trecere prin Arad și cauți pensiune in Arad, cu siguranță la Pensiunea Bella vei găsi condiții pentru cele mai exigente cerințe. Așadar, dacă ești în căutarea de pensiune Arad, in interes de serviciu sau turist, la noi găsești cazare în Arad la servicii de calitate.

In decursul anilor am imbunatatit serviciile noastre in asa fel incat clientii nostri sa fie multumiti. Pensiunea Bella vine in intampinarea clientilor oferind servicii de cazare calitative la preturi excelente.

Oferim servicii de inalta calitate tuturor clientilor nostri. Serviciile noastre corespund celor mai inalte standarde de pe piata. Acesta este unul din criteriile importante pentru care pensiunea noastra se distinge de alte pensiuni din Arad.

Pensiunea Bella este formata din trei corpuri de clădiri independente, construite și dotate in stil modern, fiecare având centrala proprie pe gaz, sursa de apa calda, internet. Recent a fost dat în folosință al treilea corp de cladire, amenajat modern. De asemenea are o camera pentru servit micul dejun dotată cu toate utilitățile, care se continua cu o frumoasa terasa inundată de soare și flori, situata in apropierea grădinii cu pomi și arbuști. Avem și o parcare generoasa, închisă, supravegheata cu camere video.

Curtea din fata este primitoare, amenajata cu flori, te conduce spre gradina cu multă verdeață si un leagăn, totul pentru relaxare.

Pensiunea noastră este una deosebita de ceea ce ați experimentat până acum, prin atmosfera familiala pe care o veți găsi la noi, armonia căminului dumneavastra. Ospitalitatea și confortul sunt pe primul loc.

Facilitati Pensiunea BELLA

  Acces La Bucatarie
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Sala De Mese
  Spalatorie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara