MURES » Apold » Casa TRAPPOLD 

Casa TRAPPOLD
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 19 locuri in 5 camere.

Descriere Casa TRAPPOLD

Peste drum de Biserica Fortificată din Apold, ne găsești la numărul 75, imediat cum treci de Primărie, peste podul de lemn.

Pe vremuri, femeile făceau cea mai bună pită de casă aici în curte. Am mutat cuptorul dar tot ca acasă te simți.
În casă am păstrat totul ca mai demult, tot mobilierul săsesc fiind recondiționat conform secolului al XIII-lea. Bârnele din lemn ce se regăsesc în hambar și pe terasă sunt cele vechi pe care le-am refăcut cu drag.

De vrei să încingi o carne sau să tăiem un vițel, ne punem pe treabă în spatele grădinii! În curte am pus un ciubăr cu sare și apă rece de-ți pune sângele în mișcare iar lângă o saună ca să-ți amintească că ai sufletul cald.
De vrei să simți cu adevărat că ești la țară, avem totul pregătit de mic dejun și nimic nu-i luat de la oraș. Toate-s de-ale noastre din gospodărie! În fosta șură poți foarte bine să aduni 50 de oameni faini pe care să-i pui la masă. În mijlocul șurii am pus un șemineu cu lemne de să-ți intre-n vene mirosul ăla bun de foc.

Avem 19 locuri dispuse în 3 camere duble cu baie proprie, o cameră triplă și una de șase persoane ce au baia comună. Alte 4 paturi le-am pus în hambar, la mansardă. E fain tare!
De vrei să te avânți pe Colinele Transilvaniei, avem ATV-uri gata să te plimbe sau mașini de teren pregătite de excursie și multe biciclete care te vor plimba pe toate dealurile, direct spre Viscri sau alte localități înrudite pe care e musai să le vizitezi.

Iti punem la dispozitie o sala - fie ea de mese, fie cu posibilitatea de a o transforma in sala de conferinte - cu capacitatea de 50 de locuri. Se pot organiza cu usurinta teambuilding-uri - grădina imensă din spatele șurii precum și curtea spațioasă îți stau la dispoziție pentru ca echipa din care faci parte să se lege și să se fie mai unită.

Mai poți face multe pe la noi, te plimbăm pe dealuri și mai avem multe de oferit! Te așteptăm să ne treci pragul!

Facilitati Casa TRAPPOLD

  Acces La Bucatarie
  Atv
  Bar
  Cablu Tv In Living
  Crama
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Inchirieri Biciclete
  Internet Wireless
  Livada
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Sauna
  Semineu
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna